0

Alleen op vakantie

Alleen op vakantie

op mijn 17e mocht ik van mijn ouders alleen op vakantie naar Frankrijk. Ik had het plan om te proberen hier en daar wat te klussen en zodoende voldoende geld te verdienen om het een en ander van Frankrijk te kunnen zien. Ook wilde ik de Franse taal beter leren kennen. Met voldoende geld om de eerste dagen door te komen vertrok ik 's morgens om 5 uur op een zon belovende dag in juli. Mijn brommertje bracht mij via de prachtige Belgische Ardennen naar het noorden van Frankrijk. Tegen de avond kwam in Rocroi aan. Ik boekte een overnachting in een eenvoudig maar proper hotelletje. Mijn brommer mocht ik op de binnenplaats stallen. De kamer die ik toegewezen kreeg zag er netjes uit en het eenpersoonsbed was voorzien van schone lakens die fris roken. Er was een toilet en een douche. Ik liet mijn plunjezak in de kast, die voorzien was van een grote spiegel waarin je jezelf helemaal kon zien, op de kamer achter en ging op zoek naar een eetgelegenheid. Er was geen snackbar te vinden. Restaurantjes daarentegen waren er te over. De prijzen vielen alles mee. Ik ging op goed geluk één van de restaurantjes binnen. In mijn toen nog gebrekkige Frans bestelde ik wat van de menukaart. Terwijl ik op mijn eten zat te wachten sprak een man van ongeveer 30, die aan het tafeltje naast het mijne zat, mij aan. Hij had opgemerkt dat mijn Frans niet al te denderend was. Hij stelde zich voor als Guy. Zo goed mogelijk probeerde ik uit te leggen waar ik vandaan kwam en wat mijn bedoeling van mijn vakantie in Frankrijk was. De man vertelde dat hij een boerderij met 150 ha landbouw had en er samen met zijn vrouw woonde en werkte. De boerderij lag in een klein dorpje van nog geen 50 inwoners. Het dorpje lag maar 30 km van Rocroi. Ik vroeg hem wat hij in Rocroi deed. Hij vertelde dat hij naar een vergadering was geweest die over ruilverkaveling ging. Na het eten zou hij weer naar huis gaan. De maanden juli en augustus waren erg druk in verband met het binnenhalen van de graanoogst. Hij vroeg of ik soms zin had om op zijn boerderij te komen meehelpen? Uiteraard hoefde ik niet voor niets mee te helpen. Kost en inwoning plus wat handgeld. Daar had ik wel oren naar. Ik had niet verwacht zo snel al iets gevonden te hebben waarmee ik mijn vakantie kon financieren. Uitgebreid legde hij mij uit hoe ik het dorpje en zijn boerderij kon vinden. Vol verwachting ging ik terug naar mijn hotel om te gaan slapen. Op mijn kamer aangekomen besloot ik voordat ik het bed in dook nog even te douchen. Ik trok al mijn kleren uit. Ik merkte mijzelf in de spiegel op. Ik had me nog nooit helemaal naakt in een spiegel gezien. Bewonderend keek ik naar mijn spiegelbeeld. Wat ik daar zag beviel me wel. Ik was groot voor mijn leeftijd en had een brede borstpartij met reeds wat borsthaar. Mijn benen waren erg gespierd en bedekt met een aardige vacht. Op school waren mijn klasgenoten duidelijk jaloers op mijn benen. Tussen mijn benen zag ik mijn lul en ballen die ingebed waren in een weelderige donkere haardos. Mijn okselhaar puilde onder mijn armen vandaan. Ik vond het een heel geil gezicht Langzaam ging ik met mijn handen over mijn borst, naar mijn gladde buik en zo naar mijn lul en ballen. Mijn lul roerde zich ondertussen behoorlijk. Met mijn rechterhand omvatte ik mijn 15 cm lange rechtop staande paal. Langzaam begon ik de voorhuid over mijn eikel heen en weer te schuiven. Thuis durfde ik niet vaak te masturberen, bang om betrapt te worden. Maar nu had ik het rijk alleen. Met mijn linkerhand streelde ik mijn dijen. Het was een ongelooflijk lekker gevoel. Mijn lul had er intussen zoveel zin in dat mijn eikel al helemaal nat was. Soepel gleed mijn hand over mijn lul. De voorhuid trok ik steeds verder naar achteren zodat mijn eikel steeds helemaal bloot kwam. Ik kon het opborrelen van mijn geile vocht niet langer tegenhouden. Met een intens gevoel van genot schokte mijn onderlijf terwijl enorme stralen sperma tegen de spiegel spatten.

De hele scène had nog geen 2 minuten geduurd. Het was heerlijk. Met wat WC papier maakte ik de spiegel zo goed en zo kwaad als dat ging schoon. Na het douchen ging ik tevreden slapen. De volgende ochtend kleedde ik me gauw aan en ging ontbijten. Ik wilde zo snel mogelijk op de boerderij zijn. Guy had de weg naar het dorpje en de boerderij goed uitgelegd, zodat ik al na een uur ter plekke was. Ik werd hartelijk begroet door Guy en zijn vrouw Suzanne. De boerderij zag er prachtig uit. Ik kreeg de logeerkamer toegewezen die voorzien was van een groot tweepersoonsbed en die een eigen wastafel had. Ook hier een grote spiegel aan de muur waarin je jezelf helemaal kon zien. Dat beloofde wat. 's Middags ging ik samen met Guy naar het land om het bietenveld te gaan wieden. Ik op de tractor en Guy er achteraan, lopend om de schoffelmachine te sturen. Na het eten ging ik 's avonds op tijd naar bed, want ik was moe. Ik kleedde me helemaal uit ging meteen slapen. De volgende dag vertelde Guy me dat zijn neefje Dennis van 16 ook voor een paar weken zou komen helpen. Hij zou 's middags door zijn ouders gebracht worden. Ik moest wel de logeerkamer met hem delen. Jammer, nu had ik het rijk niet meer alleen. Enfin, afwachten maar. Toen ik 's avonds met Guy thuis kwam maakte ik kennis met Dennis. Dennis zag er knap uit, tenger van postuur, zwart haar. In rap Frans begon hij allerlei dingen tegen me zeggen. Guy zei hem een beetje vaart te minderen omdat ik het Frans nog niet goed machtig was. Na het avondeten gingen Dennis en ik naar de logeerkamer om te gaan slapen. Dennis ging op de rand van het bed zitten en rommelde in zijn spullen. Hij haalde een pyjama tevoorschijn. Die had ik niet meegenomen. Ik deed mijn schoenen en T-shirtje uit. Ik zag via de spiegel dat Dennis naar mij zat te kijken. Ik glimlachte naar hem en hij lachte terug. Hij zei dat hij vond dat ik er mooi uit zag met zo'n gespierde borstkas. Nieuwsgierig keek ik hem aan. Toen ik mijn broek uitgedaan had zag ik dat Dennis met open mond naar mijn benen zat te staren. Ik vroeg hem of hij nog nooit zoiets gezien had? Langzaam werd zijn hoofd rood. Ik zei hem dat ik het niet erg vond en dat ik trots was op mijn goed uitziende lijf. Ik ging in mijn onderbroek op het bed liggen. Ik zag dat Dennis zijn pyjama weer in zijn tas terug stopte. Dennis begon zich ook uit te kleden en kwam eveneens in zijn onderbroek naast mij liggen. Het was erg warm zodat we de lakens en dekens van ons af lieten. Dennis vroeg mij of ik een vriendinnetje had. Ik vertelde hem dat ik daar tot nu toe nog nooit op uit geweest was. Ik draaide me op mijn zij en keek naar Dennis. Ik vond dat hij een heel mooi lichaam had. Zijn onbehaarde benen zagen er goed gevormd uit. Ook zijn borstkas, die langzaam rees en daalde op het ritme van zijn ademhaling, vond ik mooi. Ik voelde dat mijn lul langzaam zijn kop opstak. Voor het eerst werd ik geconfronteerd met de nabijheid van een ander jongenslichaam. Ik merkte bij mezelf dat ik dat eigenlijk best prettig vond. Als bij toeval raakte Dennis met zijn hand mijn been aan. Het was alsof er een elektrische schok door mij heen ging. Dennis schrok er van en excuseerde zich. Ik zei hem dat het niet erg was en dat ik het eigenlijk wel prettig vond. Verbaasd keek hij mij aan, maar zei er niets over. Daarentegen vroeg hij of hij de haren op mijn benen mocht strelen. Omdat hij zelf onbehaard was wilde hij weten hoe dat aanvoelde. Ik vond dat best en ging weer op mijn rug liggen. Mijn lul was ondertussen al aardig gegroeid en was duidelijk zichtbaar in mijn onderbroek. Dennis kwam half overeind en begon met zijn ene hand over mijn benen te strelen. Dat was een enorm en intens gevoel. Bewonderend keek Dennis naar de verrichtingen van mijn lul in mijn broek. Ik zag dat zijn tepels opgezet waren en dat zijn ademhaling sneller ging. Mijn onderbroek zat intussen behoorlijk in de weg. Ik vertelde Dennis dat ik gewend was naakt te slapen en of hij er problemen mee had als ik mijn onderbroek uit zou doen. Ademloos starend naar mijn onderbroek schudde Dennis van nee.Ik deed mijn onderbroek uit waardoor mijn harde lul fier overeind sprong gebruik makend van de verkregen ruimte. Ik vroeg Dennis of ik hem ook mocht zien. Dennis zei dat ik niet te veel moest verwachten en trok ook zijn onderbroek uit. Zijn lul was inderdaad nog niet zo groot maar wel helemaal stijf. Zonder iets te zeggen ging ik met mijn hand naar zijn lul en begon deze te strelen. Boven zijn lul groeide een klein bosje pikzwart schaamhaar. Ik vond dat een heel geil gezicht. Zijn lul steigerde stijf tegen mijn hand aan. Ik kon aan het gezicht van Dennis zien dat hij het erg fijn vond. Terwijl ik hem langzaam af begon te trekken vroeg ik hem of hij dit vaker bij zichzelf gedaan had. Hij vertelde dat hij pas het geheim van zijn lul had ontdekt en dat hij het nog maar 2 keer gedaan had. Dennis vroeg of hij mij ook af mocht trekken. Gretig bood ik hem mijn lul aan. Ik voelde me helemaal warm van binnen en enorm opgewonden van geilheid. Ik wist niet wat me overkwam. Toen Dennis mijn lul in zijn handen nam voelde ik de "vlinders" in mijn buik. Zijn kleine handen kneden mijn lul zachtjes en heel voorzichtig betastte hij ook mijn zak en ballen. Ik haalde Dennis naar me toe, trok hem over me heen totdat hij helemaal op me lag en sloot mijn armen om hem heen. Ik voelde hoe onze lullen tussen ons in verstrengeld waren. Dennis wreef zijn benen tegen die van mij aan. Hij zei dat hij het heerlijk vond om mijn behaarde benen en mijn kloppende pik te voelen. Ik keek Dennis diep in de ogen en drukte een kus op zijn lippen. Als vanzelf ging zijn mond open. Mijn tong zocht de zijne en kreunend kusten we elkaar tot we bijna geen lucht meer hadden. Door het bewegen van Dennis werd mijn lul erg gestimuleerd. Ik voelde hoe mijn geile vocht zich een weg naar mijn eikel begon te banen. Ik zei tegen Dennis dat ik spontaan klaar ging komen. Hij drukte zijn heupen nog vaster tegen mijn lul om maar niets te hoeven missen. Mijn genot kwam met een enorme intensiteit. Golf na golf ontsnapte aan mijn eikel. Mijn lichaam schokte keer op keer. Zo had ik het nog nooit meegemaakt. Toen ik weer enigszins tot rust gekomen was zei Dennis dat het nu zijn beurt was. Ik zei hem op zijn rug te gaan liggen. Zijn buik was helemaal nat en glibberig. Met mijn handen begon ik mijn jongensroom over zijn buik en borst uit te wrijven. Ik maakte er ook zijn lul helemaal mee nat en begon hem af te trekken. Ik bewoog zijn natte lul in mijn hand op en neer. Dennis begon te kronkelen van genot. Zijn kont kwam steeds met schokjes van het bed omhoog. Toen voelde ik hoe zijn lul wel 5 keer in mijn hand heftig schokte waarbij Dennis tegelijkertijd kreunde. Ik zag een klein beetje wit sperma uit het spleetje van zijn eikel komen. Mijn eigen lul was nog steeds stijf. Liefdevol nam Dennis mijn lul weer in zijn handen en smeerde het beetje sperma dat hij geproduceerd had over mijn eikel. Het leek op een soort inwijdingsritueel. Ik ging schrijlings over Dennis zitten, die nog steeds op zijn rug lag. Ik voelde zijn lul tegen mijn kont drukken. In die houding begon Dennis mij af te trekken. Ik wist helemaal niet of ik nog wel een keer klaar zou komen, maar dat kon me niets schelen want het was gewoon lekker. Dennis voelde perfect aan welk ritme hij aan moest houden. Met veel verve, alsof hij al lange tijd ervaring had, voerde hij mij naar een nieuw hoogtepunt. Weer voelde ik mijn geile jongensvocht omhoog komen. Ik kon het gekreun dat aan mijn lippen ontsnapte niet tegen houden. Weer gulpte het sperma uit mijn lul. Het belandde helemaal tot in het gezicht van Dennis. Ook zijn borst en buik kregen weer een heel spermabad. Dennis genoot er zichtbaar van. Zorgvuldig streek ik al masserend het geile vocht over het lijf van Dennis uit. Uiteindelijk nestelde Dennis zich in mijn armen en zo vielen wij in slaap.

De volgende morgen plakten onze lijven nog aan elkaar. Voorzichtig maakten we ons van elkaar los. Zo goed en zo kwaad als dat ging wasten we elkaar. Dennis kon daarbij (gelukkig) niet van mijn lul afblijven. Mijn lul was weer helemaal stijf. Het was net of hij groter was dan anders. Ook Dennis kon zijn lul niet laag houden. We gingen voor de spiegel staan en keken hoe onze spiegelbeelden elkaar aftrokken. Ondertussen kuste ik Dennis weer op zijn mond. Dat liet hij niet onbeantwoord. Dennis begon sneller te hijgen en weer voelde ik door het schokken van zijn lul dat hij klaar kwam. Door de bewegingen van zijn tong in mijn mond hield ik het zelf ook niet lang meer uit. Ik voelde dat ik weer ging komen. Dennis wilde hebben dat ik in zijn onderbroek klaar kwam, zodat hij de hele dag met mijn sperma rond kon lopen. Aan dat verzoek voldeed ik maar wat graag. Vlug trok Dennis zijn onderbroek aan en hield hem met een hand open. Met zijn andere hand trok hij mij verder af. Oh, wat was dat een geil gevoel om mijn zaad tegen zijn lul en in zijn onderbroek te spuiten. Toen Dennis de laatste druppel uit mijn lul gemolken had, liet hij het elastiek van zijn onderbroek los. Langzaam verscheen er een natte plek in zijn onderbroek. Het was of hij er zelf in klaar gekomen was. Het was een heel geil gezicht. Ik vond het fijn dat hij mijn zaad op een warm en intiem plekje de hele dag bij zich wilde hebben. We kleedden ons aan en gingen naar beneden voor het ontbijt. Ik wist dat ik een paar fijne en spannende weken voor de boeg zou hebben. Lang leve de vakantie

Helix Studios Available on Mobile