0

Hoe Moet Je Lekker Neuken? 7 Beste Technieken Op een Rij

Hoe Moet Je Lekker Neuken? 7 Beste Technieken Op een Rij

 
Hoe-moet-je-neuken-Vrijen-doe-je-zo

Iedereen kan neuken, maar lukt het ook om lekker te neuken? Zeker voor mannen en vrouwen die nog onzeker zijn in bed kunnen een paar goede tips geen kwaad. Waar je nog meer aan hebt is het leren van de juiste technieken. Wij zullen jou meenemen in de 7 beste en lekkerste technieken om lekker te neuken.

De technieken zijn zowel prettig voor de man als voor de vrouw. Om ze goed te kunnen leren, moet je ze uitproberen, maar wij zullen ze uitleggen zodat je in ieder geval weet wat je te doen staat. Wees gerust, het zijn geen ingewikkelde technieken. Ze blinken juist uit door eenvoud.

 

Hoe goed ben jij in bed?

Het belang van goede seks binnen een relatie moet je zeker niet onderschatten. Slechte seks zal vroeg of laat zorgen voor een relatiebreuk. Het is dus belangrijk om kritisch op jezelf te zijn. Seks moet je niet alleen doen, maar je moet er ook veel over praten. Hiermee bedoelen wij natuurlijk niet met vrienden stoere praatjes uitwisselen. Met je partner moet je goede gesprekken voeren over het neuken. Probeer te achterhalen in hoeverre je partner tevreden is. Als ze niet tevreden is moet je doorvragen om te weten waar het fout gaat. Als ze wel tevreden is, moet je alsnog streven naar verdere verbeteringen. Goed in bed presteren is niet voldoende. Je moet onmisbaar zijn.

De man hoort de vrouw te domineren

Vrouwen houden van dominante mannen in bed. Jij moet de touwtjes in handen hebben. Jij bepaalt wat er gaat gebeuren en wanneer. Het verschilt per vrouw hoe ver je de dominantie moet doorvoeren. Overleggen doe je niet, gewoon doorvoeren wat je in je hoofd hebt. Het initiatief bij de vrouw leggen is voor de meeste vrouwen een afknapper. Daarnaast kun je ook nog gebruik maken van verbale dominantie. Hieronder wordt bijvoorbeeld verstaan het geven van opdrachten, zoals: “Pijp me!” of “Ga liggen!”

Tot slot kun je ook nog gebruik maken van fysieke dominantie. Je gebruikt je lichaam om dominantie uit te stralen door bijvoorbeeld haar tegen de muur te drukken. Het is een kwestie van het moment goed aanvoelen. Je mag haar best verrassen met jouw dominante houding.

domineren

Stappenplan om lekker te kunnen neuken

Je moet bij het neuken niet gelijk voor de hoofdprijs gaan. Het klaarkomen is je uiteindelijke doel, maar de weg daar naar toe moet zo mooi mogelijk zijn. Dit geldt vooral voor de vrouw. Het is een grote teleurstelling als je haar zonder voorspel en speciale aandacht gelijk gaat neuken. Volg onze stappenplan en je kunt een domper voor je partner voorkomen.

Stap #1: Voorspel

Vooral voor vrouwen is het voorspel zeer belangrijk. Een vrouwenlichaam heeft een goede voorbereiding nodig voordat er geneukt kan worden. De meeste vrouwen komen niet klaar tijdens het neuken. Houd hier al rekening mee tijdens het voorspel. Het werkt goed om haar eerst tijdens het voorspel al klaar te laten komen. Naast het feit dat zij gelijk al een voldaan gevoel heeft, vergroot het ook de kans dat zij tijdens het neuken nog een keer klaar gaat komen. Bij een vrouw is een tweede orgasme eenvoudiger op te wekken dan een eerste.

Stap #2: Beginnen met neuken – teasen

Ga haar niet gelijk op volle kracht neuken. Ook hierbij moet je een zekere opbouw in acht nemen. Ga met de penis eerst de schaamlippen en de clitoris stimuleren. Ga daarna penetreren, maar nog niet met de volledige penis. Ze moet eerst snakken naar meer voordat je de volledige penis geeft. Houd in eerste instantie ook een rustig tempo aan. Jullie moeten nu eerst genieten van het fijne gevoel dat ontstaat bij het binnendringen van de penis in de vagina.

Stap #3: Neuken maar

Na het teasen begint het echte werk. Neem haar in verschillende standjes en probeer om haar zo goed mogelijk te pleasen. Dit doe je door af en toe van bovenaf te stoten. Op deze manier gaat de penis namelijk ook nog de clitoris strelen. Houd er rekening mee wat zij lekker vindt, maar wel zonder de dominantie te verliezen. Jij blijft natuurlijk wel bepalen wat er gebeurt.

Kom je bijna klaar? Stop even met het heftige stoten en laat het orgasme even weer weg zakken. Dit kun je doen door de penis volledig in te brengen en zachtjes te bewegen. Dit is onvoldoende om te ejaculeren, maar blijft voor de vrouw wel prettig voelen.

Stap #4: Naspel

Na het klaarkomen is het klusje nog niet geklaard. Het is voor een vrouw een grote afknapper als je gelijk na het klaarkomen uit bed stapt of in slaap gaat vallen. Door het naspel goed te verzorgen zal de vrouw een voldaan gevoel krijgen. Gelijk na het klaarkomen is een man niet meer geil, maar bij vrouwen werkt dit anders. Zij moeten even weer het opgewonden gevoel weg krijgen. Wat is er dan fijner dan nog even wat aandacht in de vorm van knuffelen en strelen. Dit is een investering in jullie relatie.

Hoe-moet-je-neuken

De 7 beste technieken om haar lekker te neuken

Het aanleren van goede technieken om beter te kunnen presteren in bed kun je baat bij hebben gedurende de rest van je seksuele leven. Neem dus even de tijd om onze 7 technieken goed in je op te nemen. Breng ze de volgende keer dat jullie gaan neuken in praktijk. Je zult het effect gelijk merken. Niet alleen aan je eigen genot, maar je zult ook  horen dat zij meer geniet van het neuken.

Techniek #1: Manieren om het klaarkomen zo lang mogelijk uit te stellen

Binnen een paar stoten klaarkomen is voor niemand prettig. Er zijn technieken om het klaarkomen zo lang mogelijk uit te stellen. In het ebook “Revolutionaire Seks Methode” worden er diverse technieken inhoudelijk besproken. Wij zullen jou drie manieren om het klaarkomen uit te stellen alvast in hoofdlijnen vertellen. De methodes zijn te gedetailleerd om ze in een artikel volledig uit te werken:

  • Zorg voor een niet te gehaaste ademhaling. Door hijgend te ademen roep je een orgasme op
  • Train je bekkenbodemspier. Als je deze spier onder controle hebt, bepaal jij wanneer je klaar gaat komen. Het overkomt je dan niet meer
  • Gebruik de knijpmethode om een ejaculatie uit te stellen. Dit doe je door met je duim en je wijsvinger in de stam van de penis te knijpen

Techniek #2: Hoe moet je haar domineren?

Er zijn diverse manieren om de vrouw te domineren. Je moet zelf een keuze maken welke het beste bij jou past. Het domineren is onder te verdelen in:

  • Fysieke dominantie – Bijvoorbeeld haar lichaam in het matras drukken
  • Verbale dominantie – Bijvoorbeeld opdrachten geven
  • Mentale dominantie – Jij bepaalt wat er gaat gebeuren

Dominantie kun je zeer ver in gaan, maar daar moet je partner wel voor open staan. Alle vrouwen houden van een dominante man, maar hoe het tot uiting moet komen moet je als man aanvoelen. Sommige vrouwen vinden het voelen van pijn prettig, andere vrouwen willen geen pijn voelen, maar ze willen in ieder geval een man die weet wat hij wil.

Techniek #3: Combineer wilde seks met dirty talk

In een geile bui is het fijn om elkaar ook op een geile manier aan te spreken. Dirty talk is goed te combineren met fysieke en verbale dominantie. Verwerk in de opdrachten die je haar geeft krachttermen die je normaal gesproken niet zou gebruiken. “Bitch”, “slet” en “bek houden en pijpen” zijn normaal gesproken geen uitspraken die ze zal dulden, maar tijdens het neuken kan het prettig zijn om op een dergelijke manier aangesproken te worden .

Techniek #4: Zet verschillende standjes in

Verdiep je eens in de verschillende standjes waar je haar mee kunt verrassen. Van de standaard standjes zoals de missionarishouding of doggystyle zal haar mond niet open vallen.  Body surfing is een goede manier om haar te laten genieten. In deze positie stimuleer je namelijk de G-spot. Dit vergroot dus ook de kans op een orgasme tijdens het neuken. In deze positie gaat de vrouw op haar buik liggen op een bed of bijvoorbeeld een tafel. Je doet haar benen wijd en de man gaat op haar liggen en neemt haar dus van achteren. Door de manier waarop de penis de vagina binnendringt, komt de penis tegen de G-spot aan.

body surfing

Techniek #5: Variatie in de neuktechniek

Neuken hoeft niet een steeds repeterende beweging te zijn. Door te spelen met het ritme, de diepte en de snelheid kun je het genot verder verhogen. Het blijven stoten in een bepaald standje kan op den duur saai worden. Het werkt genotverhogend om steeds veranderingen door te voeren in de manier van neuken. Ook door met je lichaam te bewegen kun je veranderingen aanbrengen. Zoals al eerder aangegeven kun je de clitoris tijdens het neuken stimuleren door van bovenaf te penetreren. Door op deze manier te variëren kun je het neuken ook langer volhouden zonder klaar te komen.

Techniek #6: Kies voor de beste stoottechniek

Naast het veranderen van de snelheid, diepte en het ritme van het stoten, zijn er ook stoottechnieken ontwikkeld waar je baat bij kunt hebben. Wij zullen er 2 bespreken:

  • ‘Diep penetratie’ neuk techniek – Voor deze techniek moet de penis diep in de vagina zitten. Als het niet dieper kan, moet je de stam van de penis richting de clitoris brengen. Deze techniek is zeker aan te bevelen als je haar door te neuken klaar wilt laten komen. De combinatie van een diepe penetratie en stimulering van de clitoris is een gouden combinatie
  • ‘negen korte, een lange stoot’ penetratie techniek – Stoot 9 keer met de helft van de penis in haar vagina. De 10e stoot wordt een diepe en lange stoot. Blijf dit ritme herhalen en zorg ervoor dat ze zich telkens gaat verheugen op de 10e Deze techniek zorgt voor een vacuüm binnen de vagina. De 10e stoot zorgt ervoor dat alle lucht in één keer uit de vagina verdwijnt

Techniek #7: Haar tijdens het voorspel bijna laten komen en dan neuken

Er is een manier waarmee je de kans op een orgasme voor de vrouw tijdens het neuken aanzienlijk kunt vergroten. Ga haar tijdens het voorspel beffen of vingeren (of beide) tot ze bijna klaarkomt. Dat voel je wel doordat ze begint te trillen met haar benen en ze gaat zwaarder ademen. Op dat moment stop je met beffen of vingeren en ga je neuken. Je gaat proberen om haar klaar te laten komen tijdens het neuken. Als dit lukt zal het voor jou een gevoel van een overwinning geven en de vrouw krijgt een geweldig orgasme. Er zijn alleen maar winnaars als het lukt.

Vergeet zeker het naspel niet

Naspel volledig gericht op de behoeftes van je partner is zeker een aanrader. De meeste mannen hebben er geen behoefte aan, maar zie het als een investering in jullie relatie. Dit geeft haar ook nog een goed gevoel, want je laat zien dat je om haar geeft. Het naspel hoeft niet zeer intensief te zijn. Ga tegen haar aan liggen en ga haar strelen of masseren.

En mocht je toch eerst willen oefenen kijk dan eens bij alle levensechte neuk gaatjes >>>> http://www.fummy.nl/lovedoll