0

Sexstandje: Boor

Standje boor

Bij dit standje ligt het meisje op haar rug. De jongen vrijt met haar, half zittend en steunend op zijn knieën, terwijl hij de benen van het meisje omhoog houdt.

Boor-standje praktisch

Het meisje kan haar onderbenen op de schouders van de jongen laten rusten of zijn dijen vastpakken voor extra steun. Door als jongen het meisje op en neer en van links naar rechts te schommelen, wrijft de schacht van de penis tegen de gevoelige voorkant van de vagina.

Voordelen van het boor-standje

Elk standje waarbij het meisje haar benen naar boven houdt, vernauwt de vagina. Het standje stimuleert daardoor de G-spot.
Ook kan je de clitoris gemakkelijk stimuleren met de hand.
Dit standje gaat heel diep, wat heel opwindend is voor de jongen. Doordat de penetratie zo diep is, lijkt een kleine penis ook groter.
Veel jongens houden van dit standje omdat ze alles kunnen zien wat er gebeurt, waardoor ze heel opgewonden worden.

Nadelen van het boor-standje

De penetratie kan te diep en pijnlijk zijn als de jongen een heel grote penis heeft of als het meisje een gevoelige baarmoedermond heeft. Begin daarom met langzame en ondiepe stoten.
Het is soms moeilijk om als jongen je orgasme uit te stellen in het boor-standje.
Als meisje moet je vrij lenig zijn om dit standje vol te houden.

Variaties

Als je als meisje je benen bij elkaar houdt, komt de penis de vagina binnen in een scherpere hoek, waardoor de clitoris nog meer wordt gestimuleerd. Het boor-standje voelt dan nog strakker aan en de penis wrijft dan ook tegen de schaamlippen.
Door haar benen naar beneden te laten zakken, en haar voeten op de borstkas (voor de schouders) van de jongen te plaatsen, kan het meisje de diepte en tempo van penetreren bepalen.
Mits enige aanpassingen, kan dit standje ook geschikt zijn voor holebi-koppels.

Bekijk ook eens