0

Satisfyer High Fly Vingervibrator - Geel

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

De Satisfyer High Fly vingervibrator laat je letterlijk opstijgen naar de 7e hemel! Het is een handzame toy met krachtige vibraties en 2 motoren. De High Fly heeft veel mogelijkheden om beide partners te stimuleren maar is ook heerlijk om solo te gebruiken. Gebruik deze toy voor een clitorale, penis, tepel of scrotum stimulatie of ontdek zelf de talloze opties. Door het gebruiksvriendelijke ontwerp is dit een fijne vibrator voor beginners maar ook de meer gevorderde gebruiker zal de High Fly zeker kunnen waarderen. Deze vingervibrator is flexibel en gemaakt van zacht lichaamsveilig siliconen. Je kiest moeiteloos uit de 12 vibratiestanden en patronen. De vibrator is weer snel op te laden met de bijgeleverde magnetische USB-kabel en waterproof.

Maak de toy na gebruik schoon met lauwwarm water en een milde antibacteriële zeep of een toycleaner en dep hem droog met ene pluisvrije doek.

Alternatieven die wij aanraden
-
+